VISION / TV >> Meubel (TV/Video) >> Spectral >> Scala SC1100-SL
Spectral Scala SC1100-SL
PDF pagina
Productbeschrijving:
Met Scala van Spectral haalt u een mooi en allesomvattend lowboard tv meubel in huis. Een mooi design en allesomvattend dankzij de vele slimme oplossingen van Spectral. Scala is méér dan alleen een TV meubel, het is een allesomvattende schoonheid met ongekende mogelijkheden. Scala van Spectral is maar liefst leverbaar in 2.000 unieke glaskleuren, zonder nog maar te beginnen over de vele opties.

Met de Scala van Spectral haalt u niet alleen een schitterend lowboard TV meubel in huis. Maar ook een TV dressoir welke uitbreidbaar en koppelbaar is. Zo heeft u de mogelijkheid om direct of op een later geschikt moment van Scala een echte lowboard combinatie te maken. Door twee Scala elementen aan elkaar te koppelen en te kiezen voor een enkele voet (SCF1) in het midden, wordt elk Scala TV meubel een aaneengesloten geheel.

Door te kiezen voor zijkanten van glas krijgt het meubel een nog exclusievere uitstraling. Tot slot is de Scala voorzien van een slimme uitsparing zodat een subwoofer volledig in het meubel kan worden geïntegreerd. Het totaal aan mogelijkheden dat de Scala biedt zijn voor lowboards uniek.

Model gelijk aan SC1101 maar met schuiflade. Verkrijgbaar in drie glaskleuren (zwart, wit en silver). Tegen 10% meerprijs ook verkrijgbaar in NCS-wenskleuren.

Alle lowboards zijn optioneel ook leverbaar met zwenkwielen (R) of optioneel hangend als wandmontage (W).
  € 1299,-
 (Promo tot 31/03/2019)
tot einde voorraad
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Belastbaarheid legplanken :15 kg
Breedte :1100 mm
Diepte :482 mm
Hoogte :380 mm
Maximale belastbaarheid :70 kg
Hebt u ook gedacht aan